Claim een bedrag van maximaal €100*


terug op geselecteerde Corel-producten


*Hierop zijn voorwaarden van toepassing

Verbeter de productiviteit van uw bedrijf en bespaar tegelijkertijd op ontwerpkosten met de Corel-oplossingen voor professionele graphics en foto- en videobewerking. Profiteer als extra bonus van de volgende aanbieding: koop een van de volgende producten bij de leverancier van uw voorkeur of in de Corel-store, en u komt automatisch in aanmerking om geld terug te ontvangen*.

Maar wees snel, want deze exclusieve aanbieding is alleen verkrijgbaar voor aankopen tot 31 december 2013

Corel Draw Graphics Suite X6

CorelDRAW® Graphics Suite X6 - volledige versie, in doos of als download. Claim een bedrag van €100* terug

Of u nu een beginnende of ervaren ontwerper bent, CorelDRAW® Graphics Suite X6 is uw vertrouwde software voor grafisch ontwerp. Deze versie biedt een nieuwe typografische engine, geavanceerde OpenType®-ondersteuning, software voor websiteontwerp en fotobewerking en verbeteringen op het gebied van stijlen en kleuren. Uit uw eigen stijl zonder beperkingen bij het maken van alles wat u zich kunt bedenken: van pakkende logo's en borden tot brochures, voertuigbekleding en websites.

Corel Draw Graphics Suite X6

CorelDRAW® Graphics Suite X6 Small Business Edition - volledige versie, alleen versie in doos. Claim een bedrag van €100* terug

De Small Business Edition biedt kleine bedrijven grote waarde voor grafisch ontwerp, met functies voor illustratie, lay-out, overtrekken, fotobewerking en websiteontwerp met het nieuwe Corel® Website Creator™ X6. De omgeving boordevol inhoud omvat professionele lettertypen, van royalty's gevrijwaarde foto's, clipart, tekentools, 64-bitsondersteuning en een geavanceerde typografische engine. Opmerking: U kunt CorelDRAW Graphics Suite X6 – Small Business Edition installeren op maximaal 3 computers binnen bedrijven met minder dan 25 werknemers; het pakket kan niet worden gebruikt als installatie voor het uitbreiden van het aantal licenties.

Corel Photo & Video Suite X6

Corel® Photo & Video Suite X6 - volledige versie, in doos of als download. Claim een bedrag van €20* terug

Maak uw beste foto's en video's ooit met Corel® Photo & Video Suite X6. Met dit complete pakket, dat de creatieve kracht van PaintShop® Pro X6 en VideoStudio® Pro X6 combineert, wordt foto- en videobewerking snel en leuk! U kunt uw foto's snel beheren, aanpassen en bewerken dankzij de krachtige nieuwe 64-bitsarchitectuur. Laat uw publiek met open mond achter met de pakkende visuele effecten, de functies voor het volgen van beweging, stop-motionanimaties en Ultra HD-kwaliteit. Met zijn alles-in-één videoproductie en fotobewerking in professionele kwaliteit biedt deze suite alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse foto- en videotaken.

Laat deze kans niet lopen! De aanbieding is alleen verkrijgbaar voor aankopen tot 31 december 2013.

 

Het is makkelijk om uw geld terug te vragen!

Voer de volgende stappen uit:

  1. Koop een van de genoemde producten (volledige versie in doos of als download) bij de leverancier van uw voorkeur of in de Corel-store tussen 5 oktober en 31 december 2013.
  2. Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen en samen met het aankoopbewijs (bon of factuur van de bestelling) in te zenden naar Corel vóór 15 januari 2014.
  3. U ontvangt binnen 10 werkdagen per e-mail een bevestiging van de ontvangst van uw aanvraagformulier. De betaling vindt plaats via een overschrijving na nog eens 28 dagen.

Opmerking: Elke klant kan slechts eenmalig een bedrag terugvragen.